JAGUAR XF SPORTBRAKE

Sportbrake tarjoaa kiehtovan yhdistelmän designia, ajodynamiikkaa sekä edistyksellistä tekniikkaa.

Hinnat alkaen 48 937 €, CO2 119 g/km

Varaa koeajo

JAGUAR YKSITYISLEASING

Älykäs, tyylikäs, tehokas. Urheilullinen Jaguar saatavilla nyt myös yksityisleasingilla.

TUTUSTU TARKEMMIN

JAGUAR XF SPORTBRake

XF Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin se on käytännöllinen. Urheilullisen coupemainen muotoilu kätkee sisäänsä tavaratilaa 565–1700 litraa ja luokkansa parhaimpiin kuuluvan 2000 kg vetokyvyn. Valitse joko valmiiksi kattavasti varusteltu Jaguar XF Sportbrake Business tai rakenna omasi alkaen Pure-mallista.

AlkAEN 50 858 €

TAI

huoleton kuukausierä
669 €/kk* (sis. 15 000 km/vuosi)
699 €/kk* (sis. 20 000 km/vuosi)
 

Huoleton –sopimuksessa voit sopimuskauden päättyessä joko palauttaa auton jälleenmyyjällesi tai lunastaa sen itsellesi maksamalla suuremman viimeisen erän. Anna pikkusormesi ja menetä sydämesi koeajolla oman Jaguar-jälleenmyyjän luona.

Sisältää 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huomaathan, että sivustolla esitetyt tarjoukset ja hinnat koskevat maahantuojan varastoa. Tarkista yksityiskohdat jälleenmyyjältämme.

ehkäpä sittenkin saloon?

Sedan vai farmari? Jaguar XF tarjoaa aina dynaamisen ajokokemuksen - valitsit sitten joukosta erottuvan Saloon tai tyylikästä monikäyttöisyyttä uhkuvan Sportbrake -farmarimallin.

RAKENNA OMASI

Neliveto

Takaveto vai neliveto?

Jaguarin kehittynyt All Wheel Drive -nelivetojärjestelmä takaa saman uniikin, takavetopainotteisen Jaguar ajoelämyksen.

TÄYDET VIISI TÄHTEÄ KOLARITURVALLISUUDESSA

Jaguar XF saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XF:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.


MODERNIA, PROGRESSIIVISTA MUOTOILUA

Uusi XF on ylväs ja atleettinen. Hienot linjat kulkevat etuvalaisimista konepellin yli kuin klassisen Jaguarin mallissa, ja "valokeihäs", joka kiitää etupyörien kaarteesta sivua pitkin korostaa sen hoikkaa olemusta. Itsevarma etusäleikkö ja voimakas konepellin muoto tehostavat vaikutelmaa. Se ei ole tavallinen henkilöauto, se on Jaguar.  Varaa koeajo ja totea itse miten upealta Jaguar XF näyttää.

Jaguar XF 2016 - LIGHTWEIGHT, INSTINCTIVE, RESPONSIVE

KEVYT, VAISTONVARAINEN JA RESPONSIIVINEN

Jaguarin alumiinisen koriarkkitehtuurin ansiosta uusi XF on luokkansa keveimpiä henkilöautoja. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta Jaguar XF:n CO2 päästöt alkavat lukemasta 104g/km. XF:n kaksoistukivarsin toteutettu etujousitus ja monivarsituettu taka-akseli tuottavat luokkansa johtavan ajomukavuuden ja käsiteltävyyden. Adaptive Dynamics muokkaa auton asetuksia jatkuvasti sopimaan kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin ja ajotyyliin. Lisäksi F-TYPE urheiluautosta periytyvä Configurable Dynamics antaa lisää mahdollisuuksia muokata ajokokemusta juuri haluamallesi tasolle.

Jaguar XF 2016 - INNOVATION FROM START TO STOP

KEHITTYNEITÄ INNOVAATIOITA

Pysy yhteydessä ja viihdytettynä Jaguarin multimediajärjestelmä InControl Touch:in avulla. 8-tuumainen (tai valinnainen 10-tuumainen) kosketusnäyttö toimii älypuhelimen tapaan. Mittariston 12-tuuman TFT-näytölle on mahdollista muokata näkymää mieleiseksi ja valinnainen laser HUD-näyttö tuo tärkeimmät ajotiedot tuulilasinäyttöön.

Jaguar XF 2016 - CRAFTED TO PERFECTION

TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS

Jaguar XF huokuu ylellisyyttä. Paina käynnistysnappia ja auto herää eloon; ilmasuuttimet avautuvat, vaihdevalitsin nousee ylös ja moottori herää henkiin. Ajonautinto jatkuu myös XF:n takaistuimella, jossa nautitaan luokkansa suurimmasta polvitilasta. Istuitpa millä paikalla tahansa, XF:n nykyaikainen muotoilu, premium materiaalit ja upea viimeistely luovat kokonaisuuden jonka vain Jaguar voi tarjota. Varaa koeajo ja käy itse tutustumassa.

DESIGNED FOR LIFE

SUUNNITELTU ELÄMÄÄ VARTEN

Jaguar XF Sportbrake ei tee kompromisseja itsevarman tyylin, monipuolisuuden ja turvallisuuden suhteen. Kehittyneet kuljettajan apujärjestelmät huolehtivat turvallisuudestasi samalla kun käytännölliset farmariauton tavaratilat sekä auton innovatiiviset ominaisuudet helpottavat sinua elämään omantyylistäsi elämää. 

Jaguar XF Sportbrake

669 €/kk* tai 50 858 €
Sis. 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huoleton kk-erä takaa sinulle autosi arvon rahoitussopimuksen päättyessä.
Rahoitusesimerkki: Jaguar XF Sportbrake E-Performance Pure Business Aut: Hinta toimituskuluineen 51 458,39 €, käsiraha 7 615,84 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 45000 km, luoton korko 2,0 %, kuukausierä 669,89 €, viimeinen erä 22 843,29 €, perustamismaksu 149,00 €, käsittelykulu 8,00 €/kk, todellinen vuosikorko 2,5 %, luottokustannukset yhteensä 2 446,90 €, rahoitettava osuus yht. 43 991,55 €, luottohinta 53 905,28 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45000 km. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Jaguar XF Sportbrake 

699 €/kk* tai 50 858 €
Sis. 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huoleton kk-erä takaa sinulle autosi arvon rahoitussopimuksen päättyessä.
Rahoitusesimerkki: Jaguar XF Sportbrake E-Performance Pure Business Aut: Hinta toimituskuluineen 51 458,39 €, käsiraha 7 735,00 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 60000 km, luoton korko 2,0 %, kuukausierä 699,39 €, viimeinen erä 21 652,82 €, perustamismaksu 149,00 €, käsittelykulu 8,00 €/kk, todellinen vuosikorko 2,5 %, luottokustannukset yhteensä 2 408,08 €, rahoitettava osuus yht. 43 872,39 €, luottohinta 53 866,47 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 60000 km. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Huomaathan, että hinnat koskevat vaan maahantuojan varastoa. Kysy lisää jälleenmyyjältämme.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi