SECURE TRACKER

InControl Secure on sujuva ja turvallinen varastetun ajoneuvon seurantapalvelu, joka suojaa Jaguariasi entistä paremmin ja antaa mielenrauhaa. InControl Secure Tracker auttaa paikantamaan Jaguarisi, jos se varastetaan

SECURE

Jos joku murtautuu Jaguariisi tai siirtää sitä laittomasti, Secure Trackerin ansiosta olet askeleen edellä. Saat ilmoituksen, ja järjestelmä seuraa Jaguarisi liikkeitä, jos niin haluat. Varastettujen autojen seurantakeskus auttaa palauttamaan autosi sinulle mahdollisimman nopeasti.

Vaikka avaimesi olisivat Jaguarisi sisällä, kun se varastetaan, voit aktivoida auton seurantajärjestelmän ottamalla yhteyttä Jaguarin varastettujen autojen seurantakeskukseen InControl Remote -älypuhelinsovelluksen avulla.

HÄLYTYKSEN NOLLAUS

Kun käytössäsi on Secure Tracker, varastettujen autojen seurantakeskus varoittaa sinua, jos Jaguarisi hälytin laukeaa. InControl Remote -älypuhelinsovelluksessa tulee esiin ponnahdusruutu, jossa voit nollata hälytyksen. Hälytyksen nollaustoiminnon avulla voit nollata auton hälytyksen etäältä. Hälytyksen voi nollata myös Auton turvatila -näytöstä.

EXPLORE USER GUIDE
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
TILAA UUTISKIRJE
Tilaa Jaguarin kuukausittainen uutiskirje
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.